• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۳۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
بین الملل » اروپا
رهبر جدید حزب کارگر انگلیس:

برخی رویکرد‌های کوربین را ادامه می‌دهیم

کایر استارمر گفت سیاست‌های اصلی رهبر پیشین این حزب را درباره ملی کردن برخی خدمات عمومی و حمایت از اتحادیه‌های کارگری ادامه خواهد داد.

رهبر جدید حزب کارگر انگلیس: برخی رویکرد‌های کوربین را ادامه می‌دهیم
    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، رهبر جدید حزب کارگر انگلیس گفت سیاست‌های اصلی " رهبر پیشین این حزب را درباره ملی کردن برخی خدمات عمومی و حمایت از اتحادیه‌های کارگری ادامه خواهد داد.
"کایر استارمر" ۵۷ ساله که پس از کناره گیری "جرمی کوربین" در انتخابات درون حزبی دیروز با ۵۶.۲ درصد آرا به عنوان رهبر جدید حزب کارگر، اصلی‌ترین حزب رقیب حزب حاکم محافظه کار برگزیده شد، در نخستین اظهارات به عنوان رهبر جدید حزب کارگر افزود با دولت همکاری سازنده خواهد داشت و با بیان مشکلات تلاش خواهد کرد شرایط بهتری برای کشور رقم خورد.
رهبر جدید حزب کارگر انگلیس، اتهام یهودی ستیزی در این حزب را لکه و مایه رنجش اعضا و به ویژه یهودیان دانست و با عذر خواهی از پدید آمدن این شرایط گفت تلاش می‌کند ریشه این مسمومیت را برکند و افرادی را که به این علت از حزب جدا شده اند، به حزب برگرداند.
"کایر استارمر" که کوربین را دوست و همکار خود دانست، وزیر برگزیت دولت سایه هنگام رهبری "جرمی کوربین" بود.
وی با بیان اینکه تلاش می‌کند دورانی از اعتماد و امید را در حزب آغاز کند، افزود: باخت حزب کارگر در چهار انتخابات پی در پی نشان داد حزب از دستیابی به اهداف تاریخی خود بازمانده است.
(جرمی کوربین رهبر پیشین حزب کارگر از سال ۲۰۱۵ سکان هدایت این حزب را به دست گرفت و شمار اعضای این حزب را به طور چشمگیری افزایش داد و آن را به پرجمعیت‌ترین حزب سیاسی این کشور مبدل کرد. وی بار‌ها در محافل مختلف اجتماعی و سیاسی از جمله در پارلمان انگلیس از رژیم صیهونیستی در کشتار مردم فلسطین و اشغال اراضی آن انتقاد کرد. اومدتهاست از جانب لابی صهیونیست‌ها در انگلیس زیر فشار اتهام یهودی ستیزی است، اتهامی که جرمی کوربین بار‌ها آن را رد کرد و حتی برخی جوامع یهودی در انگلیس هم با حمایت از کوربین اعلام کردند مخالفت با رژیم اسراییل و تقبیح کشتار مردم و اشغال سرزمین فلسطینیان نباید یهودی ستیزی تلقی شود.)
رقبای استارمر حقوقدان که همانند جرمی کوربین خود راسوسیالیست معرفی کرد، در انتخابات درون حزبی برای بدست گرفتن رهبری حزب کارگر و دولت سایه، ربکا لانگ بیلی و لیزا ناندی بودند که به ترتیب ۲۷.۶ و ۱۶ درصد آرا را کسب کردند، اما استارمر ۵۶.۲ درصد آرا را بدست آورد.
جرمی کوربین که پس از به دست گرفتن رهبری حزب کارگر، گرانیگاه این حزب را بیش از پیش به چپ سوق داد در انتخابات پارلمانی اخیر شکست سنگینی را متحمل شد و پس از ان و فشار و گسترش اختلافات درون حزبی تصمیم گرفت از رهبری حزب و رئیس دولت سایه کناره گیری کند، کوربین در اخرین نشست مجلس عوام انگلیس پیش از تعطیلات زود هنگام به علت شیوع ویروس کرونا گفت با کناره گیری از رهبری حزب کارگر از رویکرد خود در حساب کشی از دولت دست نخواهد کشید.
بوریس جانسون نخست وزیر انگیس که به علت بیماری کرونا در قرنطینه خانگی بسر می‌برد ضمن تبریک به کایر استارمر رهبر جدید حزب رقیب، از او در روند مبارزه با شیوع ویروس کرونا در این کشور درخواست کمک کرد.
استارمر هم در پاسخ گفت با دولت برای بهبود شرایط جاری و مدیریت بحران کرونا همکاری سازنده خواهد کرد.
رهبر جدید حزب کارگر و دولت سایه افزود: ویروس کرونا ساختار جامعه را شکننده کرده و شرایط اقتصادی کشور پس از گذر از این بحران هم تا مدت‌ها مانند پیش از شیوع ویروس کرونا نخواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)